Ποιοι είμαστε

Το CRUISES INTERNATIONAL CLUB, ιδρύθηκε στις 5 Νοεμβρίου 2005, από τo φανατικό ταξιδιώτη Γιώργο Μηλιαρέση, με σκοπό την παροχή προσωπικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών στο χώρο της κρουαζιέρας και το ποιοτικό ταξίδι.

Ο Γιώργος Μηλιαρέσης, ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του CRUISES INTERNATIONAL CLUB, χτίζοντας πολυετή καριέρα σε πολυεθνικές εταιρίες στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και κρατώντας διευθυντικές θέσεις επί μία δεκαπενταετία, ίδρυσε το CRUISES INTERNATIONAL CLUB με κύριο σκοπό να «ταξιδεύει» όσους το επιθυμούν, όπως θέλει να ταξιδεύει ο ίδιος.

Το CRUISES INTERNATIONAL CLUB συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της κρουαζιέρας σε όλες τις θάλασσες του κόσμου όπως τις CELEBRITY, ROYAL CARIBBEAN, NCL, COSTA, MSC, PRINCESS, CUNARD, P&O, LOUIS HELLENIC, και τα ποτάμια με τις AMAWATERWAYS, VIKING, CROISI EUROPE, AVALON, LUFTNER και άλλες, με κύριο σκοπό την εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών σε οποιαδήποτε κρουαζιέρα αυτοί επιλέξουν.

Το CRUISES INTERNATIONAL CLUB συνεργάζεται παράλληλα με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς με σκοπό την παροχή προσωπικών, ποιοτικών υπηρεσιών σε αεροπορικά εισιτήρια, ατομικά ταξίδια, οργανωμένα ομαδικά ταξίδια, σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Γιώργος Μηλιαρέσης με τον επαγγελματισμό του, την εμπειρία του και τις γνώσεις του στο ταξίδι σας εγγυάται μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.